korinthos365.gr
Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΡΙΝΘΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6ος Trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου 2024

Κοινοποίηση

Με μεγάλη μας χαρά , η διοργανώτρια αρχή του αγώνα, χαιρετίζει το νέο ρεκόρ συμμετοχών , κάτι το οποίο μας εντάσσει πλέον, στις μεγάλες ετήσιες Trail/off road , διοργανώσεις ανά την Ελλάδα.

Αυτά είναι λόγια δικά σας, που πολλοί από εσάς μας εκμυστηρευτήκατε , κατά τον τερματισμό σας. Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε, κάτι τέτοιο, αυξάνει τις ευθύνες μας για τον σχεδιασμό του αγώνα της επόμενης χρονιάς, ώστε να αποδείξουμε σε όλους, πως δεν είμαστε τυχαία στον χώρο των διοργανώσεων.

Μετά την εισαγωγή λοιπόν, να ευχαριστήσουμε θερμά , όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους , για την παρουσία τους στην κατασκήνωση Freeland Adventure Camp Χιλιομοδίου. Να ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκαναν κατά την διάρκεια των απονομών, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κο Νίκο Ταγαρά, που είναι και γέννημα θρέμμα της περιοχής μας. Να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Νίκο Σταυρέλη , όπου με τους άμεσους Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , μας επισκέφτηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Κορίνθου κο Παναγιώτη Λουζιωτη  , και να αναφέρουμε πως και οι τρεις προαναφερθέντες, κατά την διάρκεια σύντομης ομιλίας τους , την ώρα των βραβεύσεων, ανέφεραν πως πλέον μπορούμε να μιλάμε για το καλύτερο αθλητικό γεγονός του νομού μας, αλλά και για τις γερές βάσεις που πλέον μπορούν να αντέξουν στις ερχόμενες ανοδικές διοργανώσεις μας.

Το Χιλιομόδι και η κατασκήνωση Freeland Adventure Camp λοιπόν , φιλοξένησε μία ακόμη επιτυχημένη αθλητική εκδήλωση την προηγούμενη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, καθώς περισσότεροι από 600 αθλητές από διάφορες ηλικιακές ομάδες συμμετείχαν σε έναν αγώνα πολλαπλών αποστάσεων. Να αναφερθούμε τώρα λίγο στους αριθμούς.

Αγώνας 23km . Συμμετοχές/τερματισμοί 272 αθλητών . Νικητές Ανδρών : 1ος Φεφές Κ. , 2ος Τσουμάνης Γ. , 3ος Αποστολόπουλος Δ. – Νικήτριες Γυναίκες : 1η Grigoryan An. , 2η Παναγούλια Ν. , 3η Παντέρη Β.

Αγώνας 10km. Συμμετοχές/τερματισμοί 200 αθλητών. Νικητές Ανδρών : 1ος Κανελλόπουλος Ιωαν. , 2ος Τσιμούρας Δ. , 3ος Σταυρόπουλος Στ. – Νικήτριες Γυναίκες : 1η Σμέρνου Κ , 2η Τσβετελίνα Π. , 3η Παντελιά Ευαγ.

Αγώνας 6Km . Συμμετοχές/τεμρατισμοί 142 αθλητών. Νικητές Ανδρών : 1ος Δούρος Κ. , 2ος Παπαγρηγοράκης Δ. , 3ος Ρούσσης Αλ.Γ. – Νικήτριες Γυναίκες : 1η Κανάκη Μ , 2η Μαροπούλου Ιουσ. , 3η Πιτσάκη Σ.

Πραγματοποιήθηκε επίσης παιδικός αγώνας , μήκους 2km, με συμμετοχή δεκάδων παιδιών, που εμπνεύστηκαν, έτρεξαν και χάρηκαν για την συμμετοχή τους.

Η διοργανώτρια επιτροπή εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές , τους χορηγούς, τους δωροθέτες και τους υποστηρικτές που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του γεγονότος. Χωρίς εθελοντισμό καμία διοργάνωση δεν έχει παρουσία και μέλλον. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι Σύλλογοι και απλοί φίλοι ιδιώτες στην περιοχή και έχουν αγκαλιάσει με όλη τους την αγάπη την διοργάνωσή μας. Τους ευχαριστούμε διπλά για την υποστήριξή τους.

Τώρα όπως συνήθως, μας μένει η γλυκιά γεύση της απουσίας σας, αλλά και η μεγάλη ευθύνη του σχεδιασμού για το επόμενο μας αθλητικό ραντεβού στο Χιλιομόδι το 2025.

Για τα αποτελέσματα των αγώνων πατήστε ΕΔΩ

Για φωτογραφικό υλικό από τον εθελοντή μας, Παναγιώτη Μούζο, πατήστε ΕΔΩ

Για φωτογραφικό υλικό από το Foto-trexoume, πατήστε ΕΔΩ

Για το νέο βίντεο του John Argiropoulos, πατήστε ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής στο Πρώτο: Σε δύο επίπεδα η διαχείριση του bullying

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Θετικό επενδυτικό κλίμα στις ευρωαγορές